Szállítási módok

MPL Postai kiszállítás

A alessofashion.hu oldalon megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt. kézbesíti a megadott címre a feladást követő 5 munkanapon belül.

Ezen belül kétféle szállítási mód közül választhatsz, kérheted lakcímedre (munkahelyedre), vagy akár Postán maradó csomagként is, melyet a feladástól számított 5 munkanapig személyesen vehetsz át az általad megadott Posta címén, nyitvatartási időben.

Szállítási díjak / MPL Házhoz szállítás

Előre utalás 1.390 Ft
Utánvét 1.390 Ft

Fizetési módok

Előre utalás

Banki átutalásos fizetés esetén ellenőrizzük a vásárolt termékek ellenértékek beérkezését és csak a pontos összeg beérkezése után kezdjük meg a megrendelt termékek csomagolását és átadását a szállítócég részére. Megrendeléstől számítva 3 munkanap áll rendelkezésedre, hogy kiegyenlítsd a számla végösszegét, ellenkező esetben megrendelésed törlésre kerül.

Utánvét

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, ez esetben válaszd az Utánvét fizetési módot. A Postán/MPL Futárnál készpénzben és bankkártyával is van lehetőség a számla kiegyenlítésére.
Az utánvételes fizetés esetén 450.-Ft kezelési költséget számolunk fel, mivel a futárszolgálat is többletköltséget számol a pénzkezelésért. A többletköltség elkerülésére érdekében magasabb rendelési végösszeg vagy banki átutalás lehetséges.

Pénzvisszafizetési garancia/Elállási Jog

14 NAPOS PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Vásárolj kockázat nélkül!

Szeretnénk biztosítani Számodra a teljesen kockázatmentes vásárlás élményét, így ha bármilyen okból nem vagy megelégedve a Nálunk vásárolt termékkel – nem olyan, mint amire számítottál, nem jó a megajándékozottra – lehetőséget biztosítunk a termék cseréjére vagy akár a teljes vételár visszatérítésére!

Nem kell mást tenned, mint jelezned felénk az info[@]alessofashion.hu e-mail címen és visszajuttatnod eredeti állapotában az eredeti számlával együtt (a visszaküldés költsége a Vevőt terheli, utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!) és kérés szerint cseréljük a terméket, vagy a vásárlás során használt fizetési módon megtérítjük a termék vételárát.

FONTOS!

Amennyiben látható/érezhető a terméken, hogy nem csak próbálva volt (hiányzik a címke, smink/parfüm/egyéb maradvány található a terméken), ez esetben a garancia nem érvényes!

A nem fogyasztónak minősülő vásárlóinknak ezt a kedvezményt nem tudjuk biztosítani.

Shopping Cart